Käyttöehdot

Seuraavat säännöt ja ehdot koskevat Lasten LifeStyle Oy:n -verkkokauppaa ja sivustoa lastenlife.fi. Selaamalla sivustoa tai tilaamalla tuotteita Lasten LifeStyle Oy:n kaupasta, hyväksyt alla olevat ehdot.

Lue säännöt ja ehdot huolellisesti, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa. Jos sinulla on kysyttävää meidän verkkokaupasta, säännöistä, ehdoista tai sivustosta, ota ystävällisesti yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

Palvelun omistaa ja sitä hallinnoi Lasten LifeStyle Oy, Y-tunnus: 2859806-7,

Piispansilta 11, Iso Omena 2kr, 02230 Espoo, Finland

Lasten LifeStyle Oy pidättää oikeuden päivittää, muuttaa ja peruuttaa sivuston ehtoja ja sääntöjä siitä erikseen ilmoittamatta. Tilauksiin sovelletaan niitä sääntöjä ja ehtoja, jotka ovat olleet voimassa, kun tilaus on tehty. Nämä säännöt ja ehdot on laadittu Suomen lain mukaisesti ja ne päivitetään vastaamaan kulloinkin voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Lasten LifeStyle Oy verkkokauppasivusto sisältää linkkejä muille sivustoille (esimerkiksi lähetyksen seuranta), joita Lasten LifeStyle Oy ei omista tai hallinnoi. Lasten LifeStyle Oy ei ole vastuussa linkitettyjen sivustojen sisällöstä, eikä vastaa mahdollisista vahingoista, joita voi aiheutua niiden käytöstä.

Ole ystävällinen ja lue Tietosuojakäytäntö. Rekisteriselosteessa on kerrottu, kuinka Lasten LifeStyle Oy kerää, käyttää, käsittelee ja säilyttää asiakkaiden henkilötietoja. Rekisteriseloste koskee Lasten LifeStyle Oy:n verkkokauppa sivuja ja kaikkia tarjoamia tuotteita sekä palveluita.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods