Maksu

MISTÄ MAKSUVAIHTOEHDOISTA VOIN VALITA?

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

ONKO VERKOSTA OSTAMINEN TURVALLISTA?

Varmistaaksemme asioimisen Lastenlife.fin verkkokaupassa olevan turvallista, helppoa ja suojattua, käytämme alan standardia Secure Socket Layer -teknologiaa (SSL). Näet tämän selaimen osoitepalkista (URL) kassalla ollessasi. Osoitepalkin alussa lukee ‘https://’ normaalin ‘http://’ sijaan. Tämä myös tarkoittaa sinun olevan suojatussa tilassa. Jotta voimme varmistaa tietojesi pysyvän yksityisenä, emme tallenna mitään maksutietoja järjestelmäämme.

Tämä teknologia sisältää seuraavat ominaisuudet:
Todennus - tämä varmistaa, että tiedot lähetetään oikealle ja turvalliselle palvelimelle.
Salaus - tiedot koodataan, jotta niitä voi ainoastaan lukea turvalliselta palvelimelta.
Tiedon rehellisyys - tämä tarkistaa, että tiedonsiirto tapahtuu luotettavasti ilman muutoksia.

Lastenlife pidättää oikeuden viivyttää tilausta, mikäli katsomme ylimääräisen turvallisuusvalvonnan olevan tarpeellinen.

KUINKA VOIN VASTAANOTTAA LASKUNI?

Saat meiltä vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sähköpostitse.

KUINKA VOIN TARKISTAA LAHJAKORTTINI SALDON?

Jos et ole varma lahjakorttisi saldosta, ota yhteyttä osoitteeseen myymala@lastenhuone.fi, ja tarjoamme sinulle tarkan saldon tiedon.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 €
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods